Fri frakt på alt | Prøv gratis i 14 dager | 1–4 dagers levering

Fri frakt på alt
|
Prøv gratis i 14 dager
|
1–4 dagers levering

Personvernerklæring

Hvem vi er

Risk forlag AS
Kirkegaten 40, 4006 Stavanger
Org. nr:
993 591 815

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Nettbutikk

For å kunne gjennomføre bestilling er vi avhengig av din leveringsinfo som du fyller ut for å fullføre ordren. Dette er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Denne infoen samt din IP-adresse, blir lagret sammen med din ordre.

Navn og adresse brukes til å sende deg varen din, mens e-postadressen din brukes til å sende ut kvittering, angreskjema, faktura og eventuell annen kommunikasjon på e-post om du har godtatt dette. Telefonnummeret brukes til å sende deg leveringsinfo via vår speditør. IP-adressen blir automatisk lagret via netthandelsløsningen vi bruker, og brukes til å blokkere ondsinnete brukere.

Betalinger og faktura blir gjort gjennom Klarna eller Vipps. Personnummer og bankkortnummer blir ikke lagret av Riskforlag.no.

Kundeservice

Riskforlag.no bruker Freshdesk.com til å behandle kundeforespørsler. Om du sender en henvendelse til oss på [email protected] eller [email protected] vil det bli opprettet en kundesak for deg på denne siden som lagrer ditt navn, din e-postadresse og din melding.

Informasjonskapsler

Du kan lese mer om informasjonskapslene vi bruker her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Enkelte sider på riskforlag.no kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Riskforlag.no bruker sporingskode gjennom Meta (Facebook/Instagram) og en Google Analytics-kode for statistikk og analyse av bruk av nettsiden og kjøp som er gjort. Denne informasjonen er anonymisert for oss og behandles av henholdsvis Facebook og Google. Mer om dette kan leses her (informasjonskapsler).

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ordreinformasjon som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse blir delt med Forlagssentralen AS og Posten Norge AS som tar seg av å henholdsvis sende ut og levere ordrene. Informasjonen er kun for å levere ordren og underrette deg som kunde, og kan ikke brukes til andre formål. All ordredata blir også lagret i eksternt regnskapsprogram i henhold til norsk lovgivning.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Personlige data knyttet til din ordre blir automatisk slettet etter to år fra nettsiden, men vil fortsatt være lagret i eget regnskapsprogram i henhold til norsk lovgivning. Mislykkede ordrer blir lagret i syv dager, og kansellerte bestillinger blir lagret i 30 dager.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har registrert en ordre hos oss eller på andre måter har blitt registrert i våre datasystem, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. For å be om innsyn i data vi har registrert på deg, eller sletting av disse, kan du sende en e-post til [email protected]

Hvor vi sender opplysninger om deg

Ordredata blir eksportert til vår konto på Mailchimp for analyse av kjøp. Om kunde har godkjent dette vil vi av og til sende ut e-post med oppdateringer på produkter som kunde har kjøpt, eller annen relevant informasjon. Ordredata blir delt med respektiv betalingsbehandler. Enten Klarna Norge AS eller Vipps AS.

Betal med Vipps eller Klarna
RISK FORLAG AS – Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 993 591 815